Nákupní košík

V košíku nemáte žádné zboží.

Konečně Pangamin i pro diabetiky!

15.09.22 147x přečteno

Moderní přípravek pro diabetiky na přírodní bázi vycházející z tradičního a oblíbeného Pangaminu. To je novinka Pangamin® DIA (sáček)

Sdílet



Konečně Pangamin i pro diabetiky!

Diabetes mellitus (zkratka DM), česky úplavice cukrová, krátce cukrovka, je souhrnný název pro skupinu závažných autoimunitních chronických onemocnění, která se projevují poruchou metabolismu sacharidů.

Základní příčinou cukrovky je neschopnost organismu produkovat nebo efektivně využívat životně důležitý hormon inzulín, který je zodpovědný za přeměnu stravy v energii. Základní úlohou inzulinu je vychytávat cukr (hlavní zdroj energie pro organismus) z krve a předávat ho životně důležitým orgánům a tkáním. Diabetes je pro svůj vysoký výskyt v populaci a závislosti na negativních jevech současného způsobu života pokládán za civilizační onemocnění. K jeho vzniku totiž ve většině případů přispívá život ve stresu, nadměrný příjem energie, nevhodné složení potravy a nedostatek pohybu, tedy faktory, které také velmi často vedou k obezitě. Pouze asi u 8 % diabetiků se onemocnění rozvine na základě vrozených genetických dispozic nebo nějaké druhotné příčiny (např. postižení slinivky břišní, po užívání diabetogenních léků aj.). Nevhodný životní styl však může uspíšit vznik diabetu a komplikovat průběh onemocnění.


Klikněte na obrázek a stáhněte si leták  Pangamin® DIA


1.000.000 pacientů!

Ano, již milion!  V České republice je nyní přibližně milion osob trpících cukrovkou a na celém světě jde o 537 miliónů diabetiků. Ve většině případů se přitom jedná o diabetes 2. typu, kterému lze předcházet zdravým životním stylem. (zdroj SZÚ).  Věková hranice nemocných diabetem každoročně klesá a případy dětí diabetiků již dávno nejsou ojedinělé!

Pangamin a diabetici

 Pangamin je mezi diabetiky oblíbený od svého uvedení na trh v roce 1958.

Vědecké poznatky a nové technologické možnosti nám umožnily diabetikům nabídnout  zcela nový produkt Pangamin DIA. Cílem inovace bylo připravit chrom s vysokou biologickou dostupností. V případě Pangaminu DIA je anorganický trojmocný chrom  metabolizován kvasinkami, kdy se organicky váže na aminokyseliny a peptidy v kvasničné buňce. Výsledky studií, které zkoumaly účinky suplementace kvasnic obohacených chromem na aktivitu inzulínu jako GTF (glukózový toleranční faktor) dokazují, že chrom se navázal na matrici kvasnic z 80-90% a je biologicky dostupný. Chrom je součástí molekuly glukózového tolerančního faktoru. Tato molekula napomáhá ukládání cukru do buněk, podobně jako inzulin.


TIP:  Nenechte si ujít Duhovou nabídku a kupte Pangamin DIA se slevou 20%. Jen v září ! 


Kam dále?

Pangamin logo bílé

Ještě u nás nemáte účet?

  • ihned získáte 50 Kč pro první nákup
  • 5% zpět z nákupu na bodové konto
  • sbírejte body za každý nákup
  • vyměňte body za slevu 
Zaregistrujte se

Cookies

Naše společnost používá soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům. Kliknutím na tlačítko přijímám nám udělíte souhlas s jejich sběrem a zpracováním a my vám poskytneme ten nejlepší zážitek z nakupování.

Vaše nastavení souborů cookie

Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookie v souladu s vlastními preferencemi a později podrobněji nastavit nebo kdykoli vypnout v patičce webu.

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí.

Personalizaci provádíme na základě vámi prohlíženého zboží. Dále pak upravujeme zobrazovaný obsah podle toho, co vás zajímá.

Tyto cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a za pomoci získaných dat pak můžeme zlepšovat zážitek z nakupování našim zákazníkům.

Tyto cookies jsou využívány reklamními a sociálními sítěmi pro úpravu zobrazovaných reklam tak, aby pro vás byly zajímavé.