Nákupní košík

V košíku nemáte žádné zboží.

Pivovarské kvasnice

Při výrobě piva se do rozvařeného roztoku převážně ječmenného sladu a následně i chmelu vylouhuje celá škála zdraví prospěšných látek. Například vitamíny skupiny B, minerální látky (vápník, fosfor, draslík, hořčík), stopové prvky (železo, měď, zinek, mangan), bílkoviny s vysokým podílem esenciálních aminokyselin a řadu dalších...
Pivovarské kvasnice, které stojí za kvasným procesem při jeho výrobě, do sebe dokážou v průběhu tohoto procesu vstřebat všechny zmíněné mikroživiny, které ve zbytkovém množství zůstávají i v pivu.
Šetrně sušené pivovarské kvasnice jsou základní surovinou výrobků řady Pangamin již od roku 1958.
Pangamin tehdy v celosvětovém měřítku patřil k prvním přípravkům z pivovarských kvasnic ve formě tablet.


Děkujeme všem za přízeň, díky které jsme již 7 let po sobě získali ocenění Superbrands, které svědčí o tom, že Pangamin dokáže plnit očekávání zákazníků více než 65 let a stále patří k českým stálicím.

Pomůžeme vám si vybrat
21 produktů
Máte vybráno
Zrušit filtry
Pangamin

Aktuality

Pangamin je mezi Vámi! Zde se dozvíte informace o nových produktech, zajímavosti, pozvánky, akce i soutěže ...

Další články
Další články

Pangamin je tu s vámi 
již od roku 1958

U zrodu pivovarských kvasnic, jak je známe dnes, stáli docent Láznička a doktor Renz. Ti jej pojmenovali po vitamínu B15 kyselině pangamové – Pangamin. V roce 1958 se Pangamin stal prvním výrobkem z kvasnic, který se prodával v lékárnách a vyráběl v pivovaru Braník. Na tradici navázala moderní výrobou v Západních Čechách společnost Rapeto.  

Víte, že pivovarské kvasnice…?

  • jsou lidmi pro své vlastnosti využívány více než 2000 let,
  • mají chlebovou chuť s typickou pivní hořkostí,
  • jsou bezva parťákem během diet, tréninků či psychické zátěže,
  • jsou vhodné i pro vegetariány, vegany a diabetiky.
Pangamin logo bílé